Image Alt

Ponykamp @StalDijkman

Iedereen is van harte welkom!

De datums voor de ponykampen van 2023 zijn bekend! Wij organiseren ponykampen en ponydagen voor ruiters in alle vakanties!! Lijkt het jou ook super leuk om een week lang je eigen pony of paard te hebben? Dit is mogelijk tijdens onze ponykampen. Wij doen verschillende leuke activiteiten met en zonder de pony’s. Daarnaast word er tijdens de ponykampen ook nog eens minimaal 1x per dag gereden.
Er wordt in ieder geval 1x geslapen en dagelijks eten we samen in onze gezellige kantine samen met de andere ponykampers. Als er niet gereden wordt doen wij allemaal andere leuke activiteiten. Bij goed weer gaan we lekker zwemmen in het Ijsselmeer of het zwembad!

Vakantieplanning 2023

Voorjaarsvakantie: Geen ponykamp (wel diverse activiteiten/clinics)

Meivakantie: Ponykamp: Maandag 1 mei tm vrijdag 5 mei

Zomervakantie: Maandag 24 juli tm  vrijdag 1 september

  • Ponykamp: Maandag 24 juli tm vrijdag 28 juli
  • Diverse activiteiten/clinics: Maandag 31 juli tm vrijdag 4 augustus
  • Ponykamp: Maandag 7 augustus tm vrijdag 11 augustus
  • Trainingsweek: maandag 21 augustus tm vrijdag 25 augustus
  • Trainingsweek: Reserveweek  maandag 28 augustus tm vrijdag 1 september (wanneer de 1e trainingsweek vol is)

Herfstvakantie: Ponykamp: Maandag 23 oktober tm 27 oktober

Kerstvakantie: Diverse activiteiten/clinics: 27 december tm 29 december

De ponykampen

Een week ponykamp begint bij ons op maandagochtend. We beginnen met kennismaken met de andere enthousiaste paardenliefhebbers en natuurlijk met onze paarden en pony’s.
Iedereen rijdt op zijn/haar eigen niveau .Met de lesindeling wordt er rekening gehouden met je niveau zodat je naast dat je heel veel plezier hebt met je paard of pony ook nieuwe dingen gaat leren tijdens ponykamp. Ook vinden wij het belangrijk dat je een goede klik hebt met je ‘eigen’ pony/paard deze week, hier zullen wij aan werken en indien nodig de keuze van de pony/paard wijzigen.
Per dag verschilt het welke lessen je krijgt, zodat iedereen bij ons iets kan leren. Je krijgt dressuurlessen en springlessen en als het weer het toelaat zullen wij ook gaan rijden in bijvoorbeeld de buitenbak.

Overige activiteiten
Naast het paardrijden en verzorgen van de paarden gaan we natuurlijk ook nog allemaal andere activiteiten doen zodat je je geen moment hoeft te vervelen. We gaan onder andere groepsspellen doen , knutsel activiteiten, bingo en er is ook de ruimte om lekker te tutten met de pony’s/paarden.

Welk kamp is geschikt voor jou?
Er zijn 2 verschillende soorten ponykamp, voor iedereen wat wils! Iedereen tussen de 6 en 16 jaar kan zich inschrijven voor het ponykamp, ook als je geen rijervaring hebt.
Het trainingskamp is voor iedereen tussen de 12 en 16 jaar met een rij niveau van minimaal R1.
Je bent van harte welkom om bij ons een geweldige week ponykamp te komen beleven! Twijfel je welk ponykamp het beste bij je past? Bel of mail dan even met ons, wij helpen je graag.

Ponydagen

Naast een volledige ponykamp week is het ook mogelijk om een aantal dagen langs te komen, dit jaar hebben wij de mogelijkheid om één of meerdere dagen af te nemen. Makkelijk als u tijdens de vakantie opvang nodig heeft. De ponydagen vinden plaats tijdens de ponykampen. Je zoon of dochter draait op deze dag(en) gewoon mee met het ponykamp. De ponydagen zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00 – 17:00 uur, op vrijdags is dit van 9:00 – 15:00. De kosten hiervoor bedragen €75,- per dag (Soms wordt er in de planning rekening gehouden met slapen, dit laten wij voorafgaand aan de ponykamp week weten, een ponydag inclusief slaapfeestje is € 95,-).

In eerste instantie kan er alleen voor volle weken worden ingeschreven. Bij interesse in ponydagen kan dit ook aangegeven worden, deze worden uiterlijk twee weken voor aanvang het kamp toegekend.

 

Informatie over de kosten en mogelijkheden tot annuleren;

Kosten: Hieronder staat het overzicht van de kosten (prijzen geupdate 01-04-2023)

  • Reguliere ponykamp week: € 370,- Ma tm Wo van 10:00 – 1700, Do vanaf 10:00 inclusief slapen & vrijdag van 8:00 – 15:00 (inclusief gezonde snacks, lunch en eventuele leuke uitjes)
  • Trainingskamp week: € 425,-. Maandag 10:00 uur aanwezig t/m vrijdag 17:00 uur (inclusief ontbijt, lunch, avondeten en eventuele leuke uitjes)
  • Losse ponydagen: € 75,- per dag, voor de donderdag inclusief slapen wordt € 95,- in rekening gebracht.

Annuleren: Het ponykamp kan 3 weken van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Wordt de annulering binnen 2 weken gedaan dan wordt er 50% in rekening gebracht. Wordt het ponykamp binnen 1 week geannuleerd dan wordt er 100% in rekening gebracht. Ruim een week voor de start van het ponykamp ontvang je een mail met de informatie en de betaalmogelijkheden.

Let op: Voor alle kampen/activiteiten geldt dat deze alleen plaatsvinden bij voldoende deelname!

 

Voor vragen kan je contact opnemen met 06-46246720 of stuur een e-mail naar administratie@staldijkman.nl

 

OPGEVEN:
DIRECT AANMELDEN: