Image Alt

Stal Dijkman

Alleen samen bereik je meer!

Stal Dijkman is gespecialiseerd in de training van paarden en hun ruiters. Wij geven rijlessen voor jong en oud, van beginnend tot grandprix en met of zonder eigen paard. Pensionstalling met diverse vormen van begeleiding behoort tot de mogelijkheden. Voor jonge en/of geblesseerde paarden maken we graag passende afspraken. Daarnaast kunnen mensen bij ons ook terecht voor zadelmak maken, wedstrijdbegeleiding, lasertherapie, trainingsschema’s opstellen en begeleiding bij aan- of verkoop van recreatie en (sport)dressuurpaarden.

Stal Dijkman = samenwerken
Het doel van Stal Dijkman en het team is kennis, kunde en inzichten verspreiden in de paardenwereld zodat er op een gezonde en begripvolle wijze getraind en les gegeven kan worden. Hierbij staat het fysieke en mentale welzijn van het paard in de training, lesgeven en paardenhouderij centraal.

Alleen samen bereik je meer

Paardrijden is een teamsport hoewel dat vaak niet zo gezien wordt. Alleen in harmonie met het paard kan men uiteindelijk het beste in het paard en zichzelf naar boven halen. Samen bereik je veel meer! Dat geld niet alleen voor ruiter en paard, maar ook voor de sociale omgeving om de ruiter heen. Alleen als het team, de sociale omgeving, betrokken kan zijn bij de ruiter, kan deze zich volledig ontplooien binnen zijn of haar mogelijkheden.

Stal Dijkman wordt gerund door Familie Dijkman. Theo Dijkman houdt zich bezig met name bezig met de administratieve taken en hand- en spandiensten rond het bedrijf. Gerda Dijkman-Lansen zeer veelzijdig op het bedrijf aanwezig. Ze is de drijvende kracht en ziel van het bedrijf. Gerda is verantwoordelijk voor het allround stalmanagement; traint ruiter en paard, maakt trainings- en revalidatieplannen, voert deze uit waar nodig, zorgt dat de rest van het management klopt, leidt instructeurs en stalpersoneel op…kortom ze coördineert alles rondom de paarden, de ruiters en het bedrijf. Zij en Theo zorgen samen met hun team ervoor dat Stal Dijkman, ’t Centrum voor paard en mens is waar er een prettige sfeer hangt waarin een ieder zich veilig voelt om samen kunnen leren; daarnaast werken ze met het team, de ruiters en hun paarden, aan verbetering van welzijn en ontwikkeling in de paardenwereld.

Alleen mét elkaar kunnen we het beste in elkaar naar boven halen.

Een keer uitproberen?

Dat kan! Wij bieden u een proefles aan tegen aangepast tarief. Zo kun je ervaren hoe leuk je paardrijden vind,
hoe leuk je het bij ons is en wat er allemaal te beleven valt.